TimoSigvalTrening

Eg har tidlegare skrive om Timo her. No har eg bestilt adferdskonsultasjon på Fjellanger hundeskole utforbi Bergen. Konsultasjonen varer i ein og ein halv time. På førehand har eg fylt ut eit skjema om Timo eg har sendt til dei. Dei ville også at han skulle få seg ei skikkeleg undersøking hos veterinær, så det fekk han på torsdag. Då eg kom for å hente han hadde han oppført seg eksemplarisk. Han hadde ikkje vore i nærleiken av å oppføre seg aggressivt mot dei, men hadde spent seg i kroppen såpass mykje at dei ikkje kunne gjennomføre alle dei nevrologiske undersøkingane. Dei oppfatta han som nervøs, ikkje aggressiv. Det er jo i grunn den tanken eg har hatt stort sett bort sett frå at det ikkje stemmer med at han legg seg ned i lekeadferd/jaktadferd når han ser ein hund komme mot oss. Håpet er at dei kanskje kan forklare han på Fjellanger.

Utover det så er han jo i grunn ein superhund. Han har bronsemerke i lydnad, er både rask og oppmerksom på kommandoar på agilitybanen, og tar nye øvingar i klikkertreninga veldig raskt. Og han synest det er kjempegøy. Han er også veldig flink til å slappe av i sofaen.

timo

Legg att eit svar