Dobbeltrening

Sigval må tole å vere aleine på rommet eller i bilen utan å bjeffe hovudet av seg. Timo kan alltid øve på å stå eller sitte og bli. Dette lar seg jo fint kombinere. Sigval er på rommet, Timo sit eller står i stova der han har fått beskjed om å bli. Eg ruslar mellom dei med gobitar. Ennå er det tidleg i øvinga, så Sigval er aleine omtrent eit halvt minutt. Etter kvart når eg aukar tidsrommet kan eg gjere nokre øvingar med Timo mens Sigval ventar.

Det eg gjorde feil i dag var å fekte for mykje med høgrehanda. Når eg skulle gje Timo beskjed om å stå og bli løfta eg fingeren altfor nær han, og han trudde eg ville han skulle sitte. Det var jo det fingeren gav han beskjed om. Eg bør også sette Sigval inn på rommet før eg gjer Timo beskjed om å sitte slik at han ikkje blir forvirra. Alternativt kan eg ha han i band slik at eg slepp å seie noko. Vere tydelegare i bunn og grunn. Eg holdt også på litt for lenge. Etterpå var det leikestund på plenen.

Legg att eit svar