Fint i sommarregnjuli

☂ Timo og Sigval har nettopp fanga og delt ei padde i hagen. Dei pressa ho inn i hjørna ved varmepumpa. Sigval beit av ein (sannsynligvis) fot, Timo gulpa i seg resten. Fangsten var tydeleg ikkje god på smak, men ellers virka dei nøgde med seg sjølv.

☂ Det å sjå på skyene flyte frå sør mot nord er overraskande interessant. Om du kikker vekk berre ein liten augneblink kan dei endre seg radikalt. Dei antar underlege former, gå frå lyse, florlette til mørke, tette på få sekund sjølv om dei berre sig sakte bortover når du held dei under oppsikt.

☂ Niese på fire år som kan bruke ord som ingrediens på heilt riktig plass i setningen og fortel lange historiar om maurtuer og gjess før ho plutseleg spør der ho sit på sofaen om eg veit kven onkel Helge er.

☂ Framtidsfiksjon på HKV i lag med filosofen vegg i vegg samstundes som filmklubben sitt program for hausten snekrast saman i fyrste etasje.

☂ På handletur med søster der to par finsko og eit par vernestøvlar er med i bilen heim. Fin balanse.

Legg att eit svar