Svømme!

Har svømt! Planla å skrive så flott at eg hadde svømt 1500 meter og overgått elevane mine som svømte 1000 meter i Haraldshallen idag. Men tall må innom kalkulatoren fyrst. Det viste seg at eg hadde svømt 750 meter. Likevel, veldig fornøyd. Og eg hadde klart 1000 også, det blir neste gong. Det blir definitivt ein neste gong. Bassenget i Karmøyhallen har krympa ein god del siden sist eg var der, men til gjengjeld er eg ikkje nærsynt lenger.

Svømming er ein fantastisk måte å trene på. Det gjør ikkje vondt i det heile tatt heilt til du kjem opp av bassenget, og kjenner at alle musklane har vore aktive. Eg enser nesten ikkje verda rundt meg når eg svømmer. Eg unngår å kollidere med folk, men eg ville ikkje sett om det var kjensfolk i vatnet. Eit tak under vatn: utpust, eit tak over vatn: innpust. Jamt, trutt, tankelaust og fint.

Legg att eit svar