Ikko gjetarhund

Jepp, no har eg tre hundar. Nei, eg har ikkje tenkt å hive dei to eg hadde frå før på sjøen.

Det er slitsomt å ha kvalp. Det er endå slitsommare å ha kvalp når ein av dei andre hundane klarte å knekke foten nokre dagar før kvalpen kom. No ligg kvalpen i bur og et på ein tyggepinne. Han med knekt fot har også fått tyggepinne, men han har visst ikkje matlyst. Ikkje så rart etter å ha operert. Han ligg også i bur. Der skal han ligge ei stund.

Kvalpen har roa seg fint i sitt bur. Når han er inne er han i bur. Slik kan alle ha ro. Så går me ut med jamne mellomrom for å leike, trene og tisse. Han søv roleg heile natta i buret aleine i stova. Snart skal ha få seg hus ute. Kvalpen skal bli gjetarhund håpar me. Han er lovande trur eg. Roleg og avbalansert, ikkje redd for noko, nysgjerrig og sjølvstendig. Han har hatt ei aktiv fyrste veke. Vore med på til Røvær, leika med elevane, vore på seiltur, helsa på HKV-hundar og øvd på «sitt» og «legg deg».

Legg att eit svar