Noen dager får man gjort mye

Søsteren har bursdag i dag. Jeg har ikke sendt presang ennå. Jeg har lyst til å gi henne noe som gjør henne like glad som denne boksen gjorde meg da jeg fikk den av henne.

boks

Jeg fikk boksen etter at broremann døde i 2002. Han er den fine gutten her.

helge

Her er en detalj fra boksen.

boksdetalj

Jeg hadde en lang liste gjøremål i dag, og jeg har fått gjort veldig mange av dem.

Før

pre

Etter

post

Mens min tvilling skiftet dekk på bilen min støvsugde jeg den og la på plass de mattene jeg har hatt liggende bak i bilen i over en måned.

matte

Jeg har også kjøpt et sykkelstativ til bilen, oppdaget at jeg ikke har hengerfeste, og kjørt tilbake for å bytte det. Jeg har kjøpt hundeshampo, hundetannkrem og en liten fingervott i mikrofiber til å vaske tennene deres med.

hundeutstyr

Etter å ha hentet de to firbeinte kjørte jeg innom plantasjen for å kjøpe plantejord og noen blomster til uteurnene. I andre rundkjøring etter parkeringsplassen (dvs 200 m) seilte den øverste sekken plantejord over alle blomstene:

moll

Ikke alle knakk.

flateblomster

De som knakk har allikvel fått gjort nytte for seg i livet.

avbrekte

Mine grønne fingre skal prøve å redde restene.

fingre

I dag har jeg også klipt plenen.

gras

I et nytt forsøk på å finne sykkelstativ dro jeg til Jula. Også på Jula har de en stor kasse full av DVD-er. Tre for 99. Det ble litt mørkt merker jeg. Jeg må passe meg litt for å se altfor mørkt her jeg sitter ganske alene. Jeg forsvinner altfor langt inn i filmene.

filmer

Det som farer forbi nederst i høyre hjørne er italieneren Sigval.

Det å ha mange skrotnisser i familien fører mye godt med seg. Da jeg var på dekkskift fant min gode far understellet til et bordtennisbord. (Stilig ord). Ypperlige agilityhindre. Timo (bildet) liker å hoppe.

umaltehinder

De trengte en god skrubb og et lag med bengalack, en jobb jeg var nokså sikker på at jeg kom til å utsette til en annen dag. Så feil kan man ta.

maltehinder

Legg att eit svar