Egg

I fjosen på Skjølingstad har to høner og tre-fire ender fått midlertidig opphaldsløyve. Dei la ikkje egg lenger der dei budde, dei berre stod og skalv og fraus. Eg skulle hatt bilete av dei og, det har eg ikkje. Men eg har bilete av alle dei egga eg fekk ta med meg heim i går.

egg

Det blei fortent omelettlønsj i dag etter god arbeidsinnsats før nestsiste veke før vinterferien. Den første vellykka omeletten eg har laga. Alle dei andre eg har laga har sett ut som eggerøre iblanda innhald.

omelett

Og når eg er i gang med dyr og produkter fra dei kan eg jo også servere dykk litt mindre lekre bilete fra undervisninga i Sauda på onsdag. Me la like godt eit jur på pulten for å sjå koss det ser ut inni.

jur

Lyst på mjølk?

spene

One comment

  1. Hilde seier:

    Den rauge tråden er mangslungen, velspunnen og sterk.
    Prates snart!

Legg att eit svar