Inngang 10

Torsdag 11. mars opna Haugaland KunstVerk utstilling på Rogaland kunstsenter i Stavanger. Anne Jorun Salhus dansa, Bjarne Dankel Dy, Simon Næsse og Øyvind Arnøy spelte musikk, Simon Næsse holdt ein tale, og sjølvaste kultursjefen i Rogaland fylkeskommune, John Gunnar Johnsen holdt opningstalen. Til mi store overrasking hadde dei konspirert litt desse andre slik at han avslutta talen sin med å lese ein av mine tekstar. Og han leste han på ein veldig fin måte. Eg blei så glad og overraska at eg blei ganske på gråten. Det hadde seg visst slik at det var nokre der som syntes at tekstane var litt fine. Her er nokre smakebitar frå utstillinga:

alf
Alf Wold

njl
Njål Lunde

norunn
Norunn Fresvig

johan
Johan Ask Vikse

astri
Astri Ræstad

lindbod
Linda Skare og Bodil Bjelland

meg
Og meg

2 comments

  1. Johan seier:

    Du hadde fremstilt dine tekster på en kjempekul og flott måte, likte detaljene med den oransje bakgrunnen i kombinasjon med det oransje i fotografiet og regnjakken. KJEMPEBRA!!!!!

  2. Naivfilosofen seier:

    Det må me takka Njål for 😉

Legg att eit svar