Vanleg morgon

P2 klokka 5. 2x slumreknott. Putte hovudet oppi vasken. Fjelge seg. Klede på. Hundar ut i hagen. Frukost. Niste. Skrive setningar. Pakke sekken. Male fjeset. Kjøre til Haugesund via u-sving i ny rundkjøring på Håvik berre fordi det går an. Parkere bilen. Sjå stort, raudt ljos i vinduet til N. Låse seg inn. Kommandere hundane til å stå i ro (noko dei faktisk gjer). Finne nøkkel, låse seg inn, skru av brannalarm. Sjekke rom nr. 6. Ta med hundane opp i tredje. Gi dei vatn. Slokke ljos som ikkje treng å vere på når huset er tomt. Låse seg ut. Gå ned til indre kai. Reise til Røvær. God morgon! :)

2 comments

  1. Simon seier:

    Forbaska rom 6!

    Ellers bra malt – slik eg kunne sjå det kl.1730

  2. Kathrine seier:

    Ikkje verst etter ein heilt dag i vêr og vind, elevar, bøker og kritt :)

Legg att eit svar